Készülékedhez
kompatibilis termékeink

Lássuk!
Tello

Termék visszaküldés

Termékvisszaküldési információ

Visszaküldési nyomtatvány letöltése nyomtatható formátumban

Ha bármilyen nálunk vásárolt termékkel kapcsolatban probléma, garanciális probléma merül fel, vagy az átvételtől számított 14 naptári napon belül az elállási jogoddal kívánsz élni, a következőket kell tenned:

  • Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@tello.hu emailcímen. A tárgy mezőbe írd be: “Reklamáció”
  • Az e-mailben kérlek írd meg a termékkel kapcsolatos problémádat és elérhetőségedet.
  • Kollégánk ezután “Visszaküldési nyomtatványt” küld számodra e-mailben, melyet megfelelően kitöltve, a problémás termékkel együtt vissza kell küldened számunkra.

Amennyiben szükséged van további segítségre, a “Kapcsolatok” menüpont alatti elérhetőségek egyikén vedd fel velünk a kapcsolatot!

FONTOS, hogy a hibás terméket, az összes tartozékával, az eredeti csomagolásával, a kitöltött “Visszaküldési nyomtatvánnyal” postai úton vagy bármely csomagküldő szolgálattal juttasd el a “Tello 3200 Gyöngyös, Jókai Mór utca 4.” szám alatti címére. Amennyiben szeretnéd ebben a segítségünket kérni, kérlek jelezd felénk.

Kérlek vedd figyelembe, hogy az utánvéttel küldött csomagokat, postán maradó küldeményeket NEM áll módunkban átvenni. A visszaküldés költsége a vevőt (visszaküldőt) terheli. Amennyiben nem az eredeti csomagolásában küldöd vissza hozzánk, nem tudjuk visszavenni a terméket.

A Visszaküldött terméknél a szállítási költséget nem térítjük vissza, kérlek ezt vedd figyelembe.
Miért vedd figyelembe?
Ezt az összeget nem nekünk fizeted hanem a futárszolgálatnak.


Ha a fentiekben leírtak szerint küldted a visszárut, akkor a visszaérkezést követően lehető leghamarabb vagy maximum 30 munkanapon belül cseréljük a terméket (kivéve mobiltelefon, tablet, okosóra).

Mobiltelefonokat, tableteket, okosórákat hivatalos márkaszervizbe küldjük. A javítást ők végzik el, ha nem javítható, akkor cserélik a terméket. Javítási idő szintén a márkaszerviztől függ, erre specifikusan törvényileg nincs meghatározott idő.

Telefontokokra 30 napos pénzvisszafizetési garancia!

Amennyiben nem tetszik a tőlünk vásárolt termék, jelezd kérlek, és juttasd vissza hozzánk.

Kérlek arra figyelj, hogy használt, láthatóan már használatban lévő terméket nem áll módunkban visszavenni.

1