Lenovo - BLAZE HW10H, Narancssárga | Tello

Készülékedhez
kompatibilis termékeink

Lássuk!
Tello

Lenovo – BLAZE HW10H, Narancssárga

Kategória: Okosóra

Cikkszám: TELLO31901

Raktáron
Ha most megrendeli, 2022.01.25 átveheti!

1 napos kiszállítás 16:30-ig leadott, raktáron lévő rendelések esetén

30 napos pénzvisszafizetési garancia

29 990 Ft Online ár

Termékleírás

A Blaze intelligens órát a klasszikus, minimalista dizájn jellemzi.
1,22 hüvelykes IPS ívelt, színes IPS érintőképernyője biztosítja a magas kényelmet, és a FULL TOUCH technológiának köszönhetően a képernyő teljes képernyője érintésre képes.
Ezen felül, a rugalmas és kellemes viseletű szilikonból készült puha szíjnak köszönhetően elfelejti, hogy az óra a csuklóján van.
Praktikus és kényelmes eszköz is egyben. PULZUS ELLENŐRZÉS A helyes pulzus percenként 60 és 100 ütés között van, tehát tartsa ellenőrzés alatt.
Nem probléma a Blaze-rel! Az intelligens óra rendszeresen méri a pulzusát, és az összes részletes információt és a teljes napi méréseket összefoglalja Lenovo Life alkalmazásban.
BEJELENTÉSEK EGY HELYEN Ezúttal nem fog hiányozni semmilyen információ.
A szinkronizálási funkciónak köszönhetően az óra gyorsan értesíti Önt a bejövő hívásokról vagy üzenetekről. Értesítéseket kap a kedvenc alkalmazásairól is, például: Facebook, Instagram vagy Twitter.
A Blaze segítségével az egész világ kéznél van. Vízállóság 5ATM Ne aggódjon az óra karcolása miatt.
Az intelligens óra, akár 50 méteres szorosságának köszönhetően, ellenáll a fröccsenésnek és a vízben való áztatásnak, például fürdés közben.
Tehát biztonságosan használhatja esőben, miközben kezet mos, vagy kedvenc sportát végzi.
Blaze segítségével szabadabbá teheti az életét.
LENOVO LIFE APP Töltse le a Lenovo Life alkalmazást a mobil alkalmazások áruházából, és szinkronizálja az intelligens óráját az alkalmazással.
Ennek köszönhetően hozzáférhet a megtett útvonalak, a sportteljesítmény, a fitnesz tervek és az alvás adatok részletes nyilvántartásához.

Kompatibilitás

1